Menu Sluiten

Nieuws

Opsis is ook dit jaar weer gecertificeerd door ZKN!

Opsis Oogziekenhuis heeft het ZKN-keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland) opnieuw met succes behaald! Tijdens de jaarlijkse audit werd onder andere de kwaliteit en professionaliteit van ons medisch personeel, de behandelingen en de veiligheid van onze procedures en apparatuur beoordeeld. Ook dit jaar kunnen wij dus weer zeggen dat we aan de hoge eisen die door ZKN worden gesteld, voldoen.

Tijdens de toetsing zijn onder andere onze medewerkers geïnterviewd over onze processen en procedures in de kliniek. Ook meekijken op de operatiekamer was een onderdeel van de audit, evenals uitvoerige gesprekken over de visie en toekomstplannen van Opsis.

ZKN is een branchevereniging en bestaat momenteel uit 138 leden (ZKN, 2018). Al deze leden beschikken over het ZKN-keurmerk, welke voor medische specialistische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en korte wachttijden, patiëntveiligheid en uitstekende service en nazorg staat. Meer informatie over ZKN en het keurmerk van deze organisatie, vindt u op de website van Zelfstandige Klinieken Nederland.

Patiënten portaal