Menu Sluiten

Over de praktijk

Zorg voor het oog, met oog voor de mens. Dat is waar wij voor staan. Dit vertaalt zich in een klantvriendelijk team van professionele medewerkers die waarde hechten aan persoonlijke aandacht, uitgebreide informatievoorziening en korte wachttijden.

Opsis oogziekenhuis is al meer dan tien jaar een begrip in Amstelveen en omstreken. In 2008 richtte drs. Dito, met ruim tien jaar ervaring als oogarts in algemene ziekenhuizen, de praktijk op met de visie om uitsluitend behandelingen met de hoogste kwaliteit te bieden. Hij koos voor een kleinschaligere aanpak, uitsluitend gericht op de beste oogheelkunde. Inmiddels werkt hij samen met twee andere oogartsen en een team ondersteuners dagelijks aan de beste zorg voor u als patiënt. U mag er dan ook vanuit gaan dat Opsis voldoet aan de hoogste certificeringen binnen ons vakgebied.

In 2018 heeft Opsis haar tweede praktijk geopend: in Alkmaar. Eerder had Opsis al een polikliniek op Texel en wist dat de nood hoog was in de kop van Noord-Holland. Hoewel deze vestiging nog verbouwd wordt, – er komt een volwaardige operatiekamer en een indeling die zo lean als mogelijk is om wachttijden te verkorten – is het reeds mogelijk hier afspraken in te plannen.

Als zelfstandige oogziekenhuis zijn wij NEN-en-ISO 9001 gecertificeerd door Lloyd’s Register. Jaarlijks wordt getoetst of wij voldoen aan de eisen die gesteld worden op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De behaalde certificering staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht, korte wachttijden, patiëntveiligheid en uitstekende service en nazorg. Omdat wij het belangrijk vinden dat u op de hoogte bent van de kwaliteit die Opsis Oogziekenhuis u biedt, hangt onze certificering zichtbaar voor u in onze wachtkamer.

Bovendien zijn onze oogartsen lid van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG). Deze beroepsvereniging voor oogartsen heeft als doelstelling de oogheelkunde te bevorderen en de kwaliteit en veiligheid van de oogheelkundige zorg te waarborgen. Als patiënt zijnde kunt u bij het NOG terecht voor informatie over verschillende oogaandoeningen. Tevens kunt u op de website zoeken naar gecertificeerde oogartsen bij u in de buurt.

Wachtkamer Opsis
Opsis-balie-kleiner
Wachtkamer Opsis
Foto Opsis
Opsis vestigt in Alkmaar
previous arrow
next arrow
Patiënten portaal