Menu Sluiten

Passantentarieven

De passantentarieven zijn tarieven voor zorg die gehanteerd worden door Opsis Oogziekenhuis indien uw zorgverzekeraar geen contract met ons heeft afgesloten. Daarnaast sluiten de zorgverzekeraars steeds vaker een selectief zorgcontract af met zorgaanbieders, waardoor het niet meer zo vanzelfsprekend is dat alle zorg bij de zorgaanbieder van uw keuze vergoed gaat worden door uw zorgverzekeraar. Het passantentarief wordt ook gebruikt voor mensen die niet verzekerd zijn voor zorg of voor mensen die in het buitenland verzekerd zijn voor zorg en tijdelijk in Nederland verblijven.

Indien u geen zorgverzekering heeft, brengen wij voor uw consult €155,- in rekening. Dit houdt in dat u op basis van de ontvangen zorg een definitieve factuur ontvangt, waarmee het voorschotbedrag wordt verrekend.

Stichting Opsis Oogartsenpraktijk contracteert namens Opsis Oogziekenhuis de oogheelkundige zorg bij de zorgverzekeraars. Indien u wilt weten of een behandeling gecontracteerd is door uw zorgverzekeraar, informeer dan bij u zorgverzekeraar of zij een contract hebben gesloten met Stichting Opsis Oogartsenpraktijk.

Passantentarieven 2021

Passantentarieven 2020

Patiënten portaal